Fick hjälp av Flyttkillarna med att flytta

När jag flyttade senaste gången fick jag ta hjälp av en flyttfirma vid namn Flyttkillarna AB. Detta eftersom jag några veckor innan hade fått min axel opererad, och kunde därför inte lyfta några tunga möbler. Istället för att hjälpa till med att bära möblerna var jag lite av en arbetsledare och dirigerade killarna till var de skulle ställa alla möbler när de hade kommit fram till den nya lägenheten.

Då den nya lägenheten låg en bit bort från den gamla krävdes det att de hade med sig en flyttbil som var stor nog, så att de inte behövde åka fram och tillbaka flera gånger om. Som tur var var lastbilen stor nog att det endast räckte med tre turer fram och tillbaka.

 

Då jag ansåg att det var viktigt att möblerna ställdes på rätt ställe direkt, då jag inte klarade av att flytta dem själv när de redan var nedsläppta och placerade i lägenheten, åkte jag med i lastbilen alla gånger.

Den möbel som var svårast att flytta var sängen, detta då den är rätt så stor och inte den lättaste att bära. Flyttkillarna var verkligen tvungna att ta i för att klara av att flytta den till lastbilen och in i lägenheten.

Med detta sagt vill jag rekommendera Flyttkillarna AB nästa gång ni flyttar, de var verkligen professionella och flyttade allt felfritt.