Hjälp! Leksaker för 5-åringar?!

Jag är en alldeles vanlig tonårig tjej, trodde jag, med vanliga problem. Jag funderar mycket på vad andra tycker och tänker om mig, vad jag ska ha på mig varje dag, när studiebidraget kommer och så där. Vi är ett stort tjejgäng som umgås och det är så himla skönt när vi kan dela med oss av våra problem och få allas perspektiv eftersom att alla typ egentligen har exakt samma funderingar kring livet. Förutom en grej.

Jag är nyss fyllda 18 år och har varit moster ett bra tag. Jag har en 10 år-äldre syster och hon fick för exakt, nu på lördag, en son för 5 år sedan. Med andra ord vankas det 5-årskalas och jag har INGEN aning om vad jag ska köpa, och det är lite därför jag skriver här. Mina kompisar i klassen vet nämligen knappt skillnaden på ett barn som är 1 år gammalt och 8 år gammalt och jag fick med andra ord ingen hjälp alls av dem när jag frågade om råd vad jag skulle köpa till Viggo.

Leksaker anpassat efter ålder

Men så kom jag in på Viking Toys hemsida där dem passande nog hade delat upp kategorier för alla leksaker som fanns. Där fanns det nämligen en kategori med leksaker för 5-åringar just och jag har kikat länge för att hitta något som jag tror Viggo kan gilla. Han är svag för allt som går på hjul och jag tog mig därför friheten att köpa en leksaksbrandbil och tre gubbar som hörde till.

På lördag smäller det och vi får helt enkelt se om han gillar vad jag köpt. Men helt enkelt – tips till alla er andra vilsna själar där ute som letar efter födelsedagspresenter eller leksaker i allmänhet till era barn! 🙂