4 föreningsförsäljningstrender 2020 som du måste ha koll på

År 2020 närmar sig med stormsteg. För dig som älskar att tjäna pengar via så kallat ”föreningsförsäljning” finns det flertalet trender som du bara måste ha koll på.

Miljövänligt toalettpapper den nya trendsättaren?

Ingen har nog knappast missat den miljövåg som ju nu driver genom västvärlden. Alla varor och tjänster ska vara så miljövänliga som möjligt och därför tror jag att nästa års stora trend gällande föreningsförsäljning kommer att vara miljövänliga toalettpapper. Produkten är inte bara miljövänlig utan även otroligt lättsåld. Vem kan liksom motstå att genom att sälja miljövänliga toalettpapper?

Följ din försäljning via försäljningsappar

Allt fler företag som erbjuder olika former av klass- eller föreningsförsäljning kommer allt mer under år 2020 att erbjuda olika former av försäljningsappar som du via enkelt kan följa utgången av din försäljning. I och med att alla ungdomar och föräldrar numera äger en mobiltelefon, så kommer företag som inte erbjuder denna möjlighet att vara illa ute år 2020

Föreningsförsäljning populärare än någonsin tidigare

Jag förutspår även att försäljning via skola och förening kommer att öka i popularitet ytterligare. Jag tror till och med att dess popularitet kommer att nå rekordstora höjder i Sverige under nästkommande år. Ungdomar vill helt enkelt komma ut och resa och då är denna försäljning ett perfekt sätt att kunna dra in pengar till sin skolklass.

Variationen av produkter är rekordstor

Variationen av produkter kommer bara att öka. Företagen kommer att bli än mer produktiva med att försöka hitta nya spännande lösningar åt sina kunder. Jag tror tex att fler olika miljövänliga produkter kommer att dyka upp som försäljningsalternativ. Vilka exakta produkter som kommer att uppenbara sig är dock något jag inte vill på något sätt vill spekulera i.