Aldrig mer spruckna byxor

Jag jobbar fysiskt på en snickarfirma där vi rör oss mycket om dagarna. Jag är en utav få som är väldigt smidiga i vårt team så det är ofta jag som kryper på golvet och får hoppa in i trånga utrymmen på olika byggen för att få jobbet gjort. Jag vet inte hur många gånger jag har spräckt ett par byxor på arbetstid på grund av att jag behövt ställa mig i någon väldigt graciös ställning för att skruva i den där sista skruven.

Men så fick vi ett pressutskick till kontoret från L.Brador om deras stretchbyxor. Genast så att den här lappen med reklam på mitt skåp i omklädningsrummet just för att dem kallade dessa byxor perfekta för en rörligare arbetsdag. Läs mer här stod det med stora bokstäver med en länk till deras hemsida under och jag skrattade lite tyst för mig själv, inte kan det väl finnas byxor till mig som inte spricker tänkte jag.

Stretch är det nya svarta

Länken till läs mer ledde mig direkt in till L.Brador’s hela sortiment av stretchbyxor och jag var helt i chock. Jag hade nämligen föreställt mig ett par tunna trikåer som man har på sig när man åker skidor typ. Men inte det. Detta var fullt utrustade arbetsbyxor som såg ut precis som dem jag brukar klä på mig varje morgon. Dem hade fickor i olika former och fanns i flera olika färger och designer. Det slutade med att jag beställde hem tre par och är väldigt nöjd med både funktionen men framförallt stretchen.

L.Brador erbjuder med andra ord en hel upplaga av olika strechbyxor som dem kallar för WorkMove. Dem är framtagna för att just möta hantverkares förväntningar på arbetskläder som man ska kunna röra sig i men också för att helt enkelt inte vara orolig för att gå med rumpan bar 🙂