Släpvagnen behöver kanske en service

Länge har jag ägt en klädbutik som ligger några mil uppåt i landet. Jag har länge haft detta som en liten sidoverksamhet men nu börjar den glida allt längre ifrån mig. Jag jobbar heltid på mitt egenstartade bolag som jag äger med två andra kompisar och låter butikschefen sköta allt vad som gäller klädbutiken. Jag vet helt enkelt inte varför jag har kvar den längre vilket gjorde att jag beslutade mig för att sälja butiken nu i somras.

Väl såld så insåg jag hur mycket jag hade att fixa. Dels så har vi en annan lokal som är fullproppad med butiksinredning och saker som jag länge tänkt kan vara bra att ha någon gång. Nu kom med andra ord den dagen som jag inte längre behöver dem, jag har i och för sig aldrig behövt dem, men nu var det dags att rensa. Jag tog därför med mig släpvagnen på bilen och tog mig uppåt. Däremot fick jag plötsligt stanna på vägen då släpvagnen sa ifrån. Släpvagnens axel & hjulbroms har länge krånglat och idag var inget undantag. Det hela slutade i att jag denna helgen fick hyra ett släp på vägen istället och jag lovade mig själv att ta tag i att lösa problemet med släpvagnens axel & hjulbroms så snart vi var hemma igen.

En fungerande släpvagn

Sagt och gjort så tog jag kontakt med Valeryd och fick fantastisk hjälp med att beställa hem just den axel & hjulbroms som jag behövde. Jag fick dessutom hjälp av min bästa kompis att byta och numera funkar släpvagnen som den ska. Med andra ord kan vi numera åka och lasta med hur mycket skräp som helst. Nackdelen är nu att butiken är tömd och jag har inget mer skräp att köra men däremot en välfungerande släpvagn.