Med lång erfarenhet ser vi till att hjälpa dig!

GEAB har länge funnits i branschen och är kanske för många ett givet val. Men idag skriver jag och hoppas på att nå ut till dig som kanske inte har full koll på just mekaniskt ventilerade golv i hopp om att ge dig lite mer kunskap. Det finns nämligen två typer, närmare bestämt Optivent samt Subfloor golvregelsystem. Båda två redo för att hålla fukten borta och ger en behaglig inomhusmiljö. Det går utmärkt att kontakta GEAB redan nu, för dem hjälper dig givetvis med en kunsultation redan idag. Är du däremot mer nyfiken på vad mekaniskt ventilerade golv verkligen är för något så läs vidare.Jajamen, vi installerar mekaniska ventilerade golv.

Platonmatta är ett samlingsnamn för olika typer av distansmattor. Den har funktionen att den ska ge ett väldigt effektivt skydd mot allt från fukt till mögel och som i sin tur ger dålig lukt. Optivent stoppar dessutom även väldigt effektivt farliga ångor och giftiga gaser som exempelvis radon från att komma ut i rummets luft. Detta gör att man på så vis, på arbetsplatsen eller hemma, kan få mycket bättre luft som gör att du i sint ur mår mycket bättre.

Subfloor golvregelsystem är en annan typ av mekaniskt ventilerande golv som är som ett regelsystem man installerar. Detta är väldigt snabbt och enkelt och är egentligen en helt ny generation av funktionsgolv. Det som är viktigt att veta är att ett ventilerat golv absolut inte behöver ta mer plats än vanligt. Det finns dessutom ventilerade golv för utomhusmiljöer som ger en fin miljö på allt från altan, balkong eller ett trädäck. Syftet är att hindra fuktvandring från betongplattan till det övre golvet och GEAB är absolut din givna leverantör och installatör vid installation av mekaniska ventilerade golv!