Den stora flytten är kommen

Ja, nu är dagen här. Jag ska flytta till Göteborg och jag är helt olidligt nervös. Jag kommer dit helt utan någon jag känner och ska alltså skaffa mig ett helt nytt liv i en helt ny stad som jag bara besökt någon gång när jag var mindre. Jag har däremot köpt min drömlägenhet och är helt säker på att jag kommer trivas oavsett ett dussin med kompisar eller inte. Men nervös är jag, oavsett.

Min mamma drömmer om att jag kanske ska träffa kvinnan i mitt liv. En go och trevlig göteborgare, och jag ska inte ljuga om att jag gärna önskade att det var sant. Men väl inflyttad i Göteborg så ska jag i alla fall börja med att gå en Truckutbildning hos Trucktbildarna för att ta truckkort. Jag tänker att detta är en bra skjuts in i arbetslivet och dessutom kanske jag lär känna några kompisar på vägen med samma intressen som jag.

Göteborg, lilla London

Ja, lilla London har jag hört att Göteborg kallas för. Men jag har ingen aning om varför. Oavsett så har jag nu gått klart truckutbildningen och två stycken killar har jag snackat lite med utanför utbildningen. Vi var jättenöjda med upplägget och har nu dessutom fått jobb på samma ställe. Vi har dessutom planerat att ses utanför jobbet och ta en öl någon dag och det känns som att jag börjar trivas bättre och bättre i min nya hemstad.

Nu är det bara den där kvinnan i mitt liv som saknas, som mamma brukar säga. Men jag har inte bråttom. Jag är fortfarande 25 år gammal, har inte bråttom i livet och är bara redo för att leva lite just nu. Göra det jag trivs med, umgås med härliga människor. Kvinnan i mitt liv kommer väl längs vägen!