Plattformshiss

En plattformshiss är för det mesta en platsbesparare om man jämför med konventionella hissar då det är lätt att utnyttja rummets yta med en plattformshiss. En plattformshiss gör livet för många mycket enklare då det finns ett stort utbud av olika storlekar på plattformshissar. Det finns inget behov av ett hisschakt som för traditionella hissar, ingen hissgrop eller externt maskinrum. Det går att använda plattformshissar både inomhus och utomhus och de är också väldigt energieffektiva samt behöver inte underhållas lika ofta som vanliga hissar. Tänk att kunna installera en hiss bara på 2-3 dagar!? Bara det är ganska otroligt!

Plattformshissar är enkelt

Fördelarna med en plattformshiss är många och det är också därför som allt fler väljer att installera en plattformshiss i sin butik, restaurang, på ett sjukhus eller kontor. Att installera en plattformshiss kräver minimal påverkan på lokalen eller bostaden. Renoveringen är också minimal då hissen inte tar särskilt stor plats och därför blir byggkostnaderna väldigt låga. I princip går det att beställa en plattformshiss och få den installerad bara på några dagar, visst är det fantastiskt! Ibland kan behovet av en hiss uppkomma fort, kanske är plötsligt behovet av en handikappsanpassad hiss. Då är det bara att skaffa en plattformshiss med de mått som krävs, då plattformshissar finns i flera olika storlekar.

Ta hand om din plattformshiss

Till skillnad från alla de traditionella äldre hissarna är de mer moderna alternativen till hissar mycket mer miljövänliga då en stor del av hissen kan bli återvunnen. Att modernisera en riktigt gammal hiss brukar innebära att hissen helt enkelt byts ut. De nyare hissarna kan du byta delar på istället för att byta ut hela hissen vilket blir mycket mer kostnadseffektivt. En modernisering av din hiss är ett bidrag till en bättre och mer hållbar miljö. Köp en plattformshiss.