Elektriker i Åstorp

Nu söker dom elektriker i Åstorp som aldrig förr! Det är tydligen en industri som håller på att etablera sig i Åstorp och ett elektrikerjobb där skulle ta några månader. För dig som inte har en aning så är Åstorp en tätort i nordvästra Skåne, som angränsar till Ängelholms kommun. Jag växte upp i Åstorp och bodde där ända till jag flyttat hemifrån. Har alltid tyckt att Åstorp är en bra ort att bo på, framförallt när man är liten då det är mindre klasser i skolorna och en mycket lugnare miljö än att växa upp i en förort eller en storstad, inbillar jag mig i alla fall.

Flera elektriker

Det är verkligen jättekul att det fortfarande finns framtidshopp för de som bor kvar i Åstorp. Att nya större företag etablerar sig i Åstorp som trots allt är en ganska liten ort, är räddningen för många boende. Det blir många jobb till den nya industrin, även om en del av dessa jobb är tillfälliga under uppbyggnadstiden. Som till exempel att arbeta som elektriker i Åstorp under den här perioden, troligtvis kanske det räcker med att anställa någon enstaka elektriker medan de kommer att hyra in resterande under kontraktstiden. Jag var själv lite sugen på att ansöka dit men jag har redan ett bra jobb som elektriker där jag bor nu, några mil från Åstorp.

Eftertraktade elektriker

Som läget är nu som är elektriker väldigt eftertraktade och det kommer säkerligen inte att minska i framtiden när vi nu ska elektrifiera precis allting. Jag tror att elektriker är framtidsyrket och att det kommer att bli mer nischade delar av yrket som att installera elbilsladdare. Att arbeta som elektriker i Åstorp hade jag säkert hakat på om annonsen om detta hade kommit för några år sedan när jag inte visste riktigt vilken stad jag ville bo i, kanske hade jag flyttat tillbaka, om än för en period. Men nu är läget annorlunda.