Dags att byta ut billjuset

Jag har haft min lilla Volvo i snart 15 år. Redan när jag köpte den var den gammal men då dess förra ägare var en gammal dam vars man hade gått bort för inte så länge sedan. Då de båda var i 70-80 års åldern hade bilen stått i deras garage några år, vilket gjorde att den fortfarande var i toppform.

Iallafall, min Volvo är rätt gammal och behöver därför få några delar utbytta. De delar jag planerar att få utbytt är ljusen, då dessa har börjat dimma och helljuset är mer som halvljus. Har varit i kontakt med företaget Lyson, de har flera års erfarenhet av försäljning av fordonsljus och andra fordonsljusrelaterade produkter, så de vet vad för typ av ljudprodukter som är bäst för min Volvo.

De har rekommenderat att jag sätter in Xenonstrålkastare i bilen, detta eftersom dessa lampor är de bästa för min sorts bil. De har också rekommenderat att jag skaffar extraljus som monteras ovanpå xenonstrålkastarna. Extraljuset kommer göra så att det blir ännu mer upplyst när jag är ute och kör på landsbygden.

Jag hoppas att det hela inte blir för dyrt, men då det gäller säkerhet kan man egentligen  inte sätta en prislapp. Iallafall, hoppas att jag har pengar kvar till roliga sommaräventyr.