Digitalt tryck – ett företag som finns där för dig!

Jag startade min egen verksamhet här i början på året och allt rullar på ganska bra. Det är mycket nytt och ännu mer att tänka på så att man gör rätt och har ordning på saker och ting. Det roliga med att ha sin egen business är nog däremot att man väljer själv vad som ska läggas krut på och man behöver inte ha en chef eller ledningsgrupp som berättar detta för en utan snarare att man funderar på detta dagligen. På så vis tror jag att en verksamhet växer snabbare när man själv hela tiden bär med sig materialet i huvudet och sätter upp en klar målbild över vart man är på väg.

När det gäller marknadsföring och design så är jag ganska kass. Därför tog jag kontakt med Digitalt Tryck som gärna ställde upp för mig och hjälpte till med prepress och själva originaldesignen. Madeleine som jobbar med just prepress tog fram ett nytt och väldigt slagkraftigt material för hela min verksamhet och har verkligen sett till att mitt företag har en konsekvent grafisk profil och där man ser att allt material hänger ihop.

Den omtalade grafiska profilen

Just prepress som Digitalt Tryck använder sig av började användas redan på slutet av 80-talet. Det var då datorer som började användas i prepressarbetet. Idag är det synonymt med digitalt tryck och har nästan helt blivit ett arbete som görs digitalt via en dator. Kundens prepress görs i Photoshop och Illustrator och det hjälper dem att skapa en bra profil för just ditt företag. En grafisk profil väger tungt idag och det är viktigt att sticka ut och synas. Inte nog med att du kan få hjälp med detta hos Digitalt Tryck så ser dem även till att göra det med omtanke.