Käglor och kärlek

Hej gott folk, i detta blogginlägg kommer jag berätta hur jag firade min 26-årsdag och träffade Jessica, min första (och förhoppningsvis enda kärlek). Det började med att några polare ville fira mig lite extra, istället för en hemmakväll med spel, öl och film bestämde vi oss för att dra och bowla. Väl i bowlinghallen stod jag och valde ut ett par skor, då hör jag en kvinnas röst bakom mig som sa ”Impregnering av skor är viktigt” jag vände mig och , jag bara stirrade på henne förstummad och tänkte, vad menar hon? Det slog mig sen att vad hon syftade på var de bowlingskor jag stod och höll i. Efter vad som kändes som en evighet, men var förmodligen bara några få sekunder, svarade jag att ”He he, ja det är viktigt med impregnering av skor…”. Det blev återigen knäppt tyst mellan oss. Till slut beslöt jag mig för att säga något ”Kommer du hit ofta” (ja jag sa faktiskt detta). Hon skrattade till lite lätt, och svarade att hon hade blivit dragen dit av sina väninnor. Jag berättade att jag var där med några polare jag också, vi är här för att fira min 26-årsdag. Det tyckte Jessica var väldigt intressant och frågade om jag hade blåst ut några ljus och gjort en önskan än. Jag svarade att jag inte hade gjort det, då tog hon min hand och gick fram till bardisken och beställde en lite kaka med ett ljus i. Jag blåste ut ljuset och gjorde en önskan. Jessica undrade såklart vad jag önskade mig, jag svarade ”Om jag berättar, kommer min önskan inte att slå in”. Resten av kvällen satt vi och prata mer än bowlade, vi pratade om allt från våra första barnskor till lärare i lågstadiet. Kvällen avslutade med att vi gick hem tillsammans och har sedan den kvällen varit djupt förälskade i varandra.