Chambre Séparée på Aveqia i Stockholm

Ibland finns behovet av att sampla en grupp där kanske samtalsämnen kan vara känsliga eller rent utav hemliga. Eller så handlar det kanske om att gästerna är extra speciella eller att det är väldigt viktigt att dem känner sig avslappnade. När man hamnar i en sådan här situation så har jag verkligen ett tips från kommer djupt ifrån mitt hjärta. Det kallas för Chambre Séparée i Stockholm och handlar om att man på ett enkelt sätt får ett eget rum och därmed en privat sittning på en restaurang. Här kan man med andra ord i en helt ostörd och avslappnad miljö ändå bjuda in till en trevlig middag för att njuta av sällskap och god mat.

Aveqia erbjuder Chambre Séparée

Aveqia är ett fantastiskt ställe i Stockholm, vår vackra huvudstad, som har lång och stor erfarenhet av att hantera just behovet av avskildhet för viktiga möten med kanske en styrelse, ledningsgrupp eller egentligen vilket sällskap som helst. Chambre Séparée i Stockholm blir därmed enkelt att boka eftersom Aveqia dessutom anpassar upplevelsen och upplägget utefter just era behov. Det gäller oavsett privat eller företag och det går lik väl bra stort som smått. Man får då en egen matsal med tillhörande köksdel och kan på så vis också själva välja om ni vill att det är privata kockar som lagar maten eller om ni vill vara med i processen själva. Allt detta bestämmer ni som sagt helt på egen hand utifrån era förutsättningar helt enkelt. Om du skulle vara minsta nyfiken på detta så går det utmärkt att kontakta deras bokning. Då kan du även fråga om du har andra funderingar och även om tips utifrån just era förutsättningar som sagt. Ta chansen att testa på detta, jag rekommenderar detta varmt och är helt säker på att ni kommer bli nöjda!